top of page

Tipi's enkel te huur vanaf midden april tot eind september!

De Grote Tipi

Of zoals de naam al zegt: onze grote outdoor tipitent. Deze heeft een diameter van 5 meter en is geschikt voor maximum 8 bedjes. De zeteltjes kunnen 's avonds makkelijk opengeklapt worden tot bedjes. Alles wordt door ons voorzien: donsdekentjes, (hoofd)kussens, verlichting, versiering,... 

Het slaapmateriaal wordt reeds opgemaakt en klaargezet. De opbergmanden kunnen zowel gebruikt worden als nachttafeltje en als tafeltje om samen de maaltijden te nuttigen. Wij zorgen voor bestek, bordjes, bekers en servetten.

De tent wordt steeds door ons bezorgd, opgezet en volledig geïnstalleerd in het gekozen thema. 

Na het feestje komen we alles terug afbreken en ophalen.

De Kleine Tipi

Liever wat kleiner en gezellig knus? Niet de plaats voor die grote tipi? Of misschien een superdesuper feestje waardoor 8 plaatsjes niet voldoende zijn? Graag een extra tipi als bagageruimte of om een leeshoekje of speelhoekje van te maken? 

Dan biedt deze kleine tipi de oplossing!

Deze outdoor tipitent heeft een diameter van 3.80 meter en is geschikt voor maximum 4 bedjes. Zoals ook bij de grote tipi zijn dit overdag zeteltjes die 's avonds makkelijk kunnen opengeklapt worden tot bedjes. Ook hier wordt alles door ons voorzien: van donsdekentjes, (hoofd)kussens, verlichting, versiering,... 

Het slaapmateriaal wordt reeds opgemaakt en klaargezet.  De opbergmanden kunnen zowel gebruikt worden als nachttafeltje en als tafeltje om samen de maaltijden te nuttigen. Wij zorgen voor bestek, bordjes, bekers en servetten.

De tent wordt steeds door ons bezorgd, opgezet en volledig geïnstalleerd in het gekozen thema. 

Na het feestje komen we alles terug afbreken en ophalen.

Enjoy

Adventure

Fun

Transparant.png
bottom of page